Efter en sommerpause er Formel 1-cirkusset og dermed også podcasten klar igen. I fokus er denne gang optakten til det Belgieske Grand Prix/Spa-Francorchamps, hvilket er en bane nogen af os i særdeleshed har glædet os til.

Ugens nyheder (eller rettere nyhederne fra sommerpausen) bliver også diskuteret, hvilket leder til en snak om hvorvidt den kære Jacques Villeneuve er på vanviddets rand, hvorfor en alder på kun 17 år potentielt er lige i underkanten når man gerne vil kalde sig Formel 1-kører og naturligvis mindst en filmreference som I denne gang selv må gætte hvorfra kommer (bud modtages på Facebook-siden).

Vi glæder os til at se Formel 1-sæsonen genoptaget og hvis I har det på samme måde, er det derfor bare om at hente den nyeste episode af podcasten, deltage i snakken på Facebook-gruppen og nyde ræset.

Hent derfor vores nyeste podcast, lyt til den, del den og brug eventuelt abonner/subscribe-knappen i iTunes eller på Stitcher Radio så hvert nyt afsnit hentes automatisk. Deltag også meget gerne i snakken på vores Facebook-side (https://www.facebook.com/groups/1460696647493179/).
En anmeldelse, anbefaling eller stjernemarkering på enten iTunes eller Stitcher Radio er heller ikke noget vi kimser af.

Reklamer