I ugens udgave af podcasten står den på solo-snak, da Martin er rejst på ferie uden mikrofon eller Skype-forbindelse. Det bliver dog alligevel til en snak om det ungarske grand prix, ugens nyheder, samt naturligvis også både en Ugens Ecclestone og Jaques. Semi-vanvittige udtalelser fra Niki Lauda og et Mercedes-hold der ikke synes at kunne finde ud af hvilken vej de skal gå giver lidt krydderi til en ellers stille Formel 1-uge.

Ligesom sporten tager podcasten sig også en lille sommerferie, men vi er naturligvis tilbage med optakt til Spa om et par uger. Indtil da ønskes I alle en god sommerferie.

Hent derfor vores nyeste podcast, lyt til den, del den og brug eventuelt abonner/subscribe-knappen i iTunes eller på Stitcher Radio så hvert nyt afsnit hentes automatisk. Deltag også meget gerne i snakken på vores Facebook-side (https://www.facebook.com/groups/1460696647493179/).

En anmeldelse, anbefaling eller stjernemarkering på enten iTunes eller Stitcher Radio er heller ikke noget vi kimser af.

Reklamer